Počet záznamů: 1  

QUADRAGESIMA SANCTA,

  1. QUADRAGESIMA SANCTA,

    kniha


     Hevenesi, Gábor, 1656-1715 - Autor
    VIENNAE AUSTRIAE : Typis Francisci Andreae Kirchberger, Universit. Typographi, [1745] - [16], 446 s. ; 12°
      Kirchberger, Franz Andreas, - Tiskař
    SignaturaSC 774
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Zlatá Koruna ( Historické fondy )jen prezenčněSC 774   

    Údaje o názvuQUADRAGESIMA SANCTA, / AUTHORE R.P. Gabriele Hevenesi, E Societate JESU IN XENIUM OBLATA MAJORI SODALITATI B. MARIAE V. GLORIOSE IN COELOS ASSUMPTAE E Quatuor Inclytis Facultatibus In Caesareo, & Academico Societatis JESU Collegio Viennae. Anno ab instaurata Salute M. D. C. C. XLV.
    Záhlaví-jméno Hevenesi, Gábor, 1656-1715 (Autor)
    Vyd.údajeVIENNAE AUSTRIAE : Typis Francisci Andreae Kirchberger, Universit. Typographi, [1745]
    Fyz.popis[16], 446 s. ; 12°
    PoznámkyImpresum pod linkou z ozdůbek. Vlysy z odůbek, na s. 1 rytý vlys a konturovaná iniciála A na ozdobném pozadí, na s. 101 oválná vinětka s IHS, ojediněle ozdůbky v záhlaví, živá záhlaví, signatury, kustody
    Historie vlastnictvíNa titulní straně červené razítko: "Maschek"
    Poznámky k popisovanému exemplářiPoškození: chybí konec. Text chybějící strany 447 dopsán ručně na vlepeném listu. Stará sign.: SC 697
    Pozn.o vazběVazba celokožená z hnědé mramorované kůže na loubkových deskách, šití na 4 pravé vazy, hřbet zdobek zlaceným slepotiskem, na deskách rám ze zlacených slepotiskových ozdobných linek a v rozích zlacené ozdůbky, mramorovaná ořízka. Na hřbetu štítek s vytlačeým a zlaceným titulem. Na deskách zbytky štítku z bílého papíru. Pata hřbetu natržena, kůže na hřbetu popraskaná, rohy poškozeny, odřeno
    Dal.odpovědnost Kirchberger, Franz Andreas, činný 18. století (Tiskař)
    Konspekt09 - Rukopisy, prvotisky, staré tisky
    Země vyd.Rakousko
    Jazyk dok.latina
    Druh dok.Staré tisky
    Přílohastaré tisky
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.