Počet záznamů: 1
Možnosti stravovacích zařízení k redukci emisí oxidu uhličitého
1. vyd. - České Budějovice : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zemědělská fakulta, 2011 - 59 s. : il. (převážně barev.) ; 21 cm
ISBN 978-80-7394-314-1 (brož.)
Daxbeck, Hans - Autor
výroba potravin příprava jídel spotřeba energie emise znečišťujících látek oxid uhličitý
studieSignatura C 347.484 Umístění Údaje o názvu Možnosti stravovacích zařízení k redukci emisí oxidu uhličitého : (opatření, rámcové prohlídky, hranice) : Sustainable Kitchen (projekt SUKI) : manuál / Hans Daxbeck ... [et al.] Variantní názvy Název v tiráži: Projekt SUKI Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje České Budějovice : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zemědělská fakulta, 2011 Fyz.popis 59 s. : il. (převážně barev.) ; 21 cm ISBN 978-80-7394-314-1 (brož.) Číslo nár. bibl. cnb002357780 Poznámky 200 výt.. Část textu tištěna napříč Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy Dal.odpovědnost Daxbeck, Hans (Autor)
Předmět.hesla výroba potravin * příprava jídel * spotřeba energie * emise znečišťujících látek * oxid uhličitý Forma, žánr studie Konspekt 504 - Znečištění a poškození životního prostředí MDT 663/664 , 641.55 , 620.9:330.567.2 , 504.5:502.3 , 546.264-31 , (048.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1