Počet záznamů: 1  

Odchov střevle potoční (Phoxinus phoxinus L.) v přírodních podmínkách pro vodní toky v Národním parku Šumava

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Hartvich, Petr, 1944- - Autor
    V Českých Budějovicích : Jihočeská univerzita, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2011 - 26 s. : il. (převážně barev.) ; 21 cm
    ISBN 978-80-87437-36-0 (brož.)
    Edice metodik. Technologická řada ;
      Šperl, Josef - Autor
     chov ryb  rybníkářství  střevle potoční
     Borová Lada (Česko)  Národní park Šumava (Česko)
     metodické příručky
    SignaturaC 348.193
    Umístění
    Odchov střevle potoční (Phoxinus phoxinus L.) v přírodních podmínkách pro vodní toky v Národním parku Šumava
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( region )jen prezenčněC 348.193 P   

    Údaje o názvuOdchov střevle potoční (Phoxinus phoxinus L.) v přírodních podmínkách pro vodní toky v Národním parku Šumava / P. Hartvich, J. Šperl
    Záhlaví-jméno Hartvich, Petr, 1944- (Autor)
    Vyd.údajeV Českých Budějovicích : Jihočeská univerzita, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2011
    Fyz.popis26 s. : il. (převážně barev.) ; 21 cm
    ISBN978-80-87437-36-0 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb002346125
    Edice/vedl.záhl. Jihočeská univerzita. Fakulta rybářství a ochrany vod. Metodiky. Technologická řada ; 118
    Poznámky200 výt.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Dal.odpovědnost Šperl, Josef (Autor)
    Předmět.hesla chov ryb - Česko * rybníkářství - Česko * střevle potoční * Borová Lada (Česko) * Národní park Šumava (Česko)
    Forma, žánr metodické příručky
    Konspekt639.2/.6 - Rybářství
    MDT 639.3 , 639.311 , 597.551.2 , (437.319) , (437.31-13) , (072)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Odchov střevle potoční (Phoxinus phoxinus L.) v přírodních podmínkách pro vodní toky v Národním parku Šumava
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.