Počet záznamů: 1
Proč v Čechách víc nejíme skopové a jehněčí maso?
článek
Stupka, Petr, 1956- - Autor
Kubeš, Slavomír, - Fotograf
Grand Hotel Zvon (České Budějovice, Česko)
skopové maso restaurace kuchařské recepty
České Budějovice (Česko)
článkyÚdaje o názvu Proč v Čechách víc nejíme skopové a jehněčí maso? : uznávaný kuchař tentokrát vysvětluje, jak zdravé je jehněčí a skopové maso / Petr Stupka ; foto: Slavomír Kubeš, MAFRA Variantní názvy Kuchařské putování s Petrem Stupkou Záhlaví-jméno Stupka, Petr, 1956- (Autor) Fyz.popis il. Poznámky Seriál: Kuchařské putování s Petrem Stupkou. 1 fot. Dal.odpovědnost Kubeš, Slavomír, 1969- (Fotograf)
Zdroj.dok. Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání. -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 24, č. 137 (13.06.2013).
-- Jižní Čechy Dnes. -- S. B4.Předmět.hesla Grand Hotel Zvon (České Budějovice, Česko) * skopové maso * restaurace - Česko * kuchařské recepty * České Budějovice (Česko) Forma, žánr články Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT (437.319) , 640.43 , 641.55:637.5'632/'638 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. ČLÁNKY Odkazy - Zdroj.dok. Načítání…
Počet záznamů: 1