Počet záznamů: 1
Zpracování ryb
kniha
Vácha, František, 1946- - Autor
1. vyd. - Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2013 - 178 s. : il. (převážně barev.) ; 25 cm
ISBN 978-80-87437-52-0 (váz.)
Vejsada, Pavel, - Autor
ryby rybí maso průmysl zpracování ryb
kolektivní monografieSignatura C 352.436 Umístění Údaje o názvu Zpracování ryb / František Vácha, Pavel Vejsada Záhlaví-jméno Vácha, František, 1946- (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2013 Fyz.popis 178 s. : il. (převážně barev.) ; 25 cm ISBN 978-80-87437-52-0 (váz.) Číslo nár. bibl. cnb002467136 Poznámky 500 výt. Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy Jazyková pozn. Anglické resumé Dal.odpovědnost Vejsada, Pavel, 1980- (Autor)
Předmět.hesla ryby * rybí maso * průmysl zpracování ryb Forma, žánr kolektivní monografie Konspekt 639.2/.6 - Rybářství MDT 639.21/.22 , 637.56 , (048.8:082) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1