Počet záznamů: 1
Speciality české, moravské a slovenské kuchyně
Nestával, Antonín, 1922-1985 - Autor
4. vyd. - Praha : Merkur, 1971 - 54 s.
Havlíková, Jaroslava - AutorSignatura C 76.142 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Speciality české, moravské a slovenské kuchyně / Antonín Nestával, Jaroslava Havlíková Záhlaví-jméno Nestával, Antonín, 1922-1985 (Autor) Údaje o vydání 4. vyd. Vyd.údaje Praha : Merkur, 1971 Fyz.popis 54 s. Číslo nár. bibl. cnb000495687 Dal.odpovědnost Havlíková, Jaroslava (Autor)
Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Příručka přináší 10 předpisů na polévky a 69 na hlavní jídla bezmasá, masitá, z ryb, drůbeže a ze zvěřiny, připravená podle krajových zvyklostí. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRNačítání…
Počet záznamů: 1