Počet záznamů: 1
Staročeská myslivecká kuchyně
Rozmarová, Olga Růžena - Autor
V Praze-Podlesí : Dauphin, 2013 - 381 s. : il. ; 22 cm
ISBN 978-80-7272-458-1 (váz.)
Sporáček ;
Ballík, Milan, - Autor úvodu atd.
zvěřinová jídla rybí jídla
kuchařské receptySignatura C 354.689 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Údaje o názvu Staročeská myslivecká kuchyně : sbírka nejlepších předpisů pro kuchyňskou úpravu veškerých druhů zvěřiny, masa, ryb, raků, žab, hlemýžďů, jakož i hub a lesního ovoce / sestavila, upravila a ženám našich českých lovců a lesníků věnuje Růžena Záborská ; [předmluvou a vysvětlivkami vybavil Milan Ballík] Obálkový název Myslivecká kuchyně - staročeská Záhlaví-jméno Rozmarová, Olga Růžena (Autor) Vyd.údaje V Praze-Podlesí : Dauphin, 2013 Fyz.popis 381 s. : il. ; 22 cm ISBN 978-80-7272-458-1 (váz.) Číslo nár. bibl. cnb002534757 Edice Sporáček ; 6 Poznámky Podle původního vydání z roku 1911. Ilustrace převzaty z historických knih zoologických i rostlinopisných. Obsahuje rejstřík. Terminologický slovník Dal.odpovědnost Ballík, Milan, 1951- (Autor úvodu atd.)
Předmět.hesla zvěřinová jídla * rybí jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55:637.56 , 641.55:637.55 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Druh dok. KNIHY Všem lovcům, myslivcům, hajným, forštům, lesníkům českým i moravským přátelům lesních samot i plných kouřících mís, jejich chotím i hospodyňkám přinášíme knihu staročeských receptů jak chutnou krmi z darů našich hvozdů připraviti. Zdroj anotace: Zbozi.czNačítání…
Počet záznamů: 1