Počet záznamů: 1  

Filosofické dílo

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Bondy, Egon, 1930-2007 - Autor
    1. vyd. - Praha : DharmaGaia, 2013 - 315 s. ; 20 cm
    ISBN 978-80-86685-77-9 (soubor), ISBN 978-80-86685-78-6 (váz.)
      Machovec, Martin, - Editor
     skutečnost  vědomí  svět (filozofie)  svět (náboženství)  ontologie (filozofie)  axiologie  filozofické myšlení  čínská filozofie  buddhismus  filozofie a náboženství  filozofie a věda
     eseje
    SignaturaC 355.899
    Umístění 101 - Filozofie obecně
    Filosofické dílo
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 355.899   

    Údaje o názvuFilosofické dílo. Sv. IV, Postpříběh, příležitostné eseje a rekapitulace : texty z pozůstalosti II / Egon Bondy ; [editor Martin Machovec]
    Část názvuPostpříběh, příležitostné eseje a rekapitulace
    Texty z pozůstalosti II
    Záhlaví-jméno Bondy, Egon, 1930-2007 (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : DharmaGaia, 2013
    Fyz.popis315 s. ; 20 cm
    ISBN978-80-86685-77-9 (soubor)
    978-80-86685-78-6 (váz.)
    Číslo nár. bibl.cnb001758269
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
    Jazyková pozn.Část. anglický text
    Dal.odpovědnost Machovec, Martin, 1956- (Editor)
    Předmět.hesla skutečnost * vědomí * svět (filozofie) * svět (náboženství) * ontologie (filozofie) * axiologie * filozofické myšlení * čínská filozofie * buddhismus * filozofie a náboženství * filozofie a věda
    Forma, žánr eseje
    Konspekt101 - Filozofie
    MDT 111.61 , 165.12 , 113/119 , 2-17 , 111 , 124.5 , 101.8 , 14(510) , 24 , 2:1 , 1:001
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština ; angličtina
    Ve volném výběru101 - Filozofie obecně
    Druh dok.KNIHY
    Odkazy (1) - ČLÁNKY
    Filosofické dílo
    Druhý svazek filozofického díla Egona Bondyho. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.