Počet záznamů: 1  

Konzervatoř Brno


  1. 1. vyd. - Brno : Blok, 1969 - 164 s., [59] s. obr. příl. ; 8°
      Majer, Jiří, - Redaktor, výkonný redaktor   Petrželka, Ivan, - Redaktor, výkonný redaktor
    Konzervatoř (Brno, Česko)
    1919-1969
     konzervatoře
     sborníky  jubilejní publikace
    SignaturaC 71.378
    Umístění
    Konzervatoř Brno
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 71.378   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuKonzervatoř Brno : sborník k 50. výročí trvání první moravské odborné umělecké školy / [redigovali Ivan Petrželka a Jiří Majer]
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajeBrno : Blok, 1969 (Tisk 2)
    Fyz.popis164 s., [59] s. obr. příl. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000426077
    PoznámkyFot. na předsádkách. Obálka a vazba: Jan Maria Najmr. Jmenné rejstříky sest. Jan Vratislavský
    Dal.odpovědnost Majer, Jiří, 1933-2007 (Redaktor, výkonný redaktor)
    Petrželka, Ivan, 1928-2009 (Redaktor, výkonný redaktor)
    Předmět.hesla Konzervatoř (Brno, Česko) * 1919-1969 * konzervatoře - Česko
    Forma, žánr sborníky * jubilejní publikace
    Konspekt373.5/.6 - Střední školy
    MDT (437.3) , 373.6 , (082.2) , (082)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Konzervatoř Brno
    Obsáhlý soubor statí a vzpomínek chce podat dílčími příspěvky o tvůrčím vývoji žáků konzervatoře i o jednotlivých učebních oborech širší obraz brněnského a vůbec moravského uměleckého rozvoje hudebního a divadelního světavposledních padesáti letech. Autory článků a studií jsou I. Petrželka, J. Fukač, J. Trojan, J. Vratislavský, F. Suchý, F. Kosek, O. Kvasnicová a F. Hrabal; vzpomínky napsali J. Kunc, J. Blatný, ZK.Höger, R. Firkušný, L. Pešek, L. Domanínská, E. Šotola, J. Beneš a M. Waltrová. V příloze je seznam profesorů a absolventů konzervatoře i soupis cen, získaných posluchači v soutěžích. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.