Počet záznamů: 1
Coria, Federico - Autor
Praha : Pragma, 2014 - 289 s. : barev. il. ; 20 cm
ISBN 978-80-7349-402-5 (brož.) :
Moriondo, Claudia - Autor Mornadi, Eli - Autor
sýry výroba sýrů
přehledySignatura C 358.139 Umístění 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso Údaje o názvu Italské sýry = [Formaggi Italiani] : poznejte ochutnejte a objevte 100 italských sýrů / Federico Coria, Claudia Moriondo, Eli Mornadi ; [z italského originálu ... přeložila Michaela Líčeníková] Souběž.n. Formaggi Italiani Záhlaví-jméno Coria, Federico (Autor) Vyd.údaje Praha : Pragma, 2014 Fyz.popis 289 s. : barev. il. ; 20 cm ISBN 978-80-7349-402-5 (brož.) : 380.00 Kč Číslo nár. bibl. cnb002603834 Poznámky Terminologický slovníček Originál Formaggi Italiani Dal.odpovědnost Moriondo, Claudia (Autor)
Mornadi, Eli (Autor)
Předmět.hesla sýry - Itálie * výroba sýrů - Itálie Forma, žánr přehledy Konspekt 637 - Živočišné produkty MDT 637.3 , (450) , (048.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso Druh dok. KNIHY Kategorie sýrů, konzervace a stolování, pokyny pro výběr a degustaci v obchodě. Deset ochutnávek jednotlivých produktů hodících se k různým příležitostem – chuťové vlastnosti, vhodná příloha, víno a jiné nápoje. Přehled jednotlivých druhů sýrů, některé jsou velmi vzácné, jiné velmi rozšířené. Poslední část knihy uvádí nejdříve obecné pokyny o zpracování italského sýra v tradičních pokrmech, následuje 33 předpisů na přípravu jídel od šéfkuchaře Chicco Coria – předkrmy, hlavní jídla a dezerty. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1