Počet záznamů: 1  

Kefír, jogurt, acidofilní a jiné kyšky


  1.  Teplý, Miloš, 1912-1983 - Autor
    1. vyd. - Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1968 - 185 s., fot., tb.
     mléčné výrobky  kysané mléčné výrobky
     příručky
    SignaturaC 66.301
    Umístění
    Kefír, jogurt, acidofilní a jiné kyšky
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 66.301   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuKefír, jogurt, acidofilní a jiné kyšky / Miloš Teplý
    Záhlaví-jméno Teplý, Miloš, 1912-1983 (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Státní nakladatelství technické literatury, 1968
    Fyz.popis185 s., fot., tb.
    Číslo nár. bibl.cnb000424072
    Předmět.hesla mléčné výrobky * kysané mléčné výrobky
    Forma, žánr příručky
    Konspekt637 - Živočišné produkty
    MDT 637.146 , 637.1/.3 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Kefír, jogurt, acidofilní a jiné kyšky
    Publikace se zabývá komplexně výrobní a spotřebitelskou problematikou zakysaných a zkvašených mléčných výrobků. Úvodem seznamuje s jejich výživnými, dietetickými a léčivými účinky a s mikrobiologickými změnami v mléce přikvašení. Pojednává o průmyslové výrobě kysaných nápojů, jejich výrobě v závodech společného stravování, dietních kuchyních a také v domácnosti a přináší řadu receptů pro jejich využití při přípravě jídel a nápojů. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.