Počet záznamů: 1
Kefír, jogurt, acidofilní a jiné kyšky
Teplý, Miloš, 1912-1983 - Autor
1. vyd. - Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1968 - 185 s., fot., tb.
mléčné výrobky kysané mléčné výrobky
příručkySignatura C 66.301 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Kefír, jogurt, acidofilní a jiné kyšky / Miloš Teplý Záhlaví-jméno Teplý, Miloš, 1912-1983 (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1968 Fyz.popis 185 s., fot., tb. Číslo nár. bibl. cnb000424072 Předmět.hesla mléčné výrobky * kysané mléčné výrobky Forma, žánr příručky Konspekt 637 - Živočišné produkty MDT 637.146 , 637.1/.3 , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Publikace se zabývá komplexně výrobní a spotřebitelskou problematikou zakysaných a zkvašených mléčných výrobků. Úvodem seznamuje s jejich výživnými, dietetickými a léčivými účinky a s mikrobiologickými změnami v mléce přikvašení. Pojednává o průmyslové výrobě kysaných nápojů, jejich výrobě v závodech společného stravování, dietních kuchyních a také v domácnosti a přináší řadu receptů pro jejich využití při přípravě jídel a nápojů. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRNačítání…
Počet záznamů: 1