Počet záznamů: 1
Králičie mäso a jeho kychynská úprava
kniha
Mucha, Róbert - Autor
1. vyd. - Bratislava : Slovenské vydavateľstvo pôdohospodárskej literatúry, 1968 - 107 s.
Živočíšna výroba Knižnica drobnochovateľa
Terlanday, Ladislav - Autor
králičí maso
kuchařské recepty příručkySignatura C 65.474 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Králičie mäso a jeho kychynská úprava / Robert Mucha, Ladislav Terlanday Záhlaví-jméno Mucha, Róbert (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Bratislava : Slovenské vydavateľstvo pôdohospodárskej literatúry, 1968 Fyz.popis 107 s. Edice Živočíšna výroba (Slovenské vydavatel'stvo pôdohospodárskej literatúry) Knižnica drobnochovateľa (Slovenské vydavateľstvo pôdohospodárskej literatúry) Dal.odpovědnost Terlanday, Ladislav (Autor)
Předmět.hesla králičí maso Forma, žánr kuchařské recepty * příručky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 637.5'692 , (035) , (083.12) Země vyd. Slovensko Jazyk dok. slovenština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1