Počet záznamů: 1  

Poctivý domácí chléb

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Hadjiandreou, Emmanuel - Autor
    Vyd. 1. - [Praha] : Slovart, 2014 - 175 s. : barev. il. ; 26 cm
    ISBN 978-80-7391-821-7 (váz.)
     chléb  slané pečivo
     příručky  kuchařské recepty
    SignaturaB 54.468
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Poctivý domácí chléb
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 25.11.2024)B 54.468   

    Údaje o názvuPoctivý domácí chléb : drožďové a kváskové chleby, netradiční chlebíčky a drobné pečivo / Emmanuel Hadjiandreou ; fotografie Steve Painter ; [z anglického originálu ... přeložila Jana Hejná]
    Část názvuChléb
    Drožďové a kváskové chleby, netradiční chlebíčky a drobné pečivo
    Záhlaví-jméno Hadjiandreou, Emmanuel (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údaje[Praha] : Slovart, 2014
    Fyz.popis175 s. : barev. il. ; 26 cm
    ISBN978-80-7391-821-7 (váz.)
    Číslo nár. bibl.cnb002632901
    PoznámkyObsahuje rejstřík
    OriginálHow to make bread
    Předmět.hesla chléb * slané pečivo
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 664.661/.664 , 664.66 , (035) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Druh dok.KNIHY
    Poctivý domácí chléb
    Chléb patří již po celá staletí ke zcela základním pokrmům a obyčejný, v peci pečený bochník, který se jedl po celý týden, měl své právoplatné místo u každého rodinného stolu už odedávna. V posledních letech došlo k rozmachu výroby nejrůznějších druhů chleba, jimiž se pekárny, supermarkety a farmářské trhy snaží uspokojit vzrůstající poptávku po autentických bochnících inspirovaných recepty z různých koutů světa. A sami lidé dnes znovuobjevují radost z podomácku upečeného chleba, který nejen šetří peníze, ale souzní i se snahami o návrat ke kořenům a touhou vytvořit vlastníma rukama něco uspokojujícího. Emmanuel Hadjiandreou je člověk, kterému na chlebu záleží. Za své výtvory získal řadu prestižních ocenění a v této knize shromáždil zajímavé recepty popsané krok za krokem jasným a srozumitelným jazykem vhodným i pro úplné začátečníky. V kapitole Základy pečení chleba seznamuje čtenáře se základními poučkami a tipy, jež jim pomohou úspěšně upéct vlastní bochník. V následující kapitole Drožďové a nekynuté chleby získají základní dovednosti, jež jim umožní pustit se i do specialit. Kapitola Bezpšeničné a bezlepkové chleby je určena nejen těm, kdo trpí alergií na pšenici či lepek. Kváskové chleby jsou pro každého pekaře doslova Olympem a kapitola Sladké pečivo napomůže prozářit každý snídaňový stůl. Kniha Poctivý domácí chléb nabízí přes 60 srozumitelně popsaných receptů, jež každému umožní, aby si vychutnal kouzlo domácího krajíce. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.