Počet záznamů: 1
Katz, Sandor Ellix, 1962- - Autor
1. vyd. - Praha : Grada, 2015 - 255 s. : il. ; 21 cm
ISBN 978-80-247-5214-3
hygiena výživy fermentace fermentované potraviny jídla
populárně-naučné publikace kuchařské receptySignatura C 360.875 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Síla přírodní fermentace : jedinečná chuť & léčivá síla živých kultur / Sandor Ellix Katz ; [z anglického originálu ... přeložila Zuzana Ouhrabková] Záhlaví-jméno Katz, Sandor Ellix, 1962- (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Grada, 2015 Fyz.popis 255 s. : il. ; 21 cm ISBN 978-80-247-5214-3 Číslo nár. bibl. cnb002650100 Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy Originál Wild fermentation Předmět.hesla hygiena výživy * fermentace * fermentované potraviny - terapeutické účinky * jídla Forma, žánr populárně-naučné publikace * kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 613.2 , 66.098:577.15 , 663/664.098 , 615.8 , 641.55 , (0.062) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1