Počet záznamů: 1  

Jak žít bez lepku

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Fasano, Alessio - Autor
    335 stran ; 21 cm
    ISBN 978-80-7349-433-9
      Flaherty, Susie - Autor   Hajník, Zdeněk - Překladatel
     celiakie  bezlepková dieta  racionální výživa
     populárně-naučné publikace  příručky  kuchařské recepty
    SignaturaC 364.621
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety
    Jak žít bez lepku
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 364.621   

    Údaje o názvuJak žít bez lepku : přední odborník nabízí praktický návod, jak se zbavit nemocí / Alessio Fasano a Susie Flaherty ; překlad Zdeněk Hajník
    Obálkový názevJak žít zdravě bez lepku
    Záhlaví-jméno Fasano, Alessio (Autor)
    NakladatelHodkovičky : Pragma, [2015]
    Copyright©2015
    Fyz.popis335 stran ; 21 cm
    ISBN978-80-7349-433-9
    Číslo nár. bibl.cnb002755941
    PoznámkyPřeloženo z angličtiny?. Terminologický slovník
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografie
    Dal.odpovědnost Flaherty, Susie (Autor)
    Hajník, Zdeněk (Překladatel)
    Předmět.hesla celiakie * bezlepková dieta * racionální výživa
    Forma, žánr populárně-naučné publikace * příručky * kuchařské recepty
    Konspekt613 - Hygiena. Lidské zdraví
    MDT 616.341-002-008.6 , 641.563 , 613.2 , (0.062) , (035) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety
    Druh dok.KNIHY
    Jak žít bez lepku
    Doktor Alessio Fasano, který je světově uznávaný odborník, hostující profesor na lékařské fakultě Harvardské univerzity a zakladatel Centra pro výzkum celiakie v nemocnici MassGeneral v Bostonu, prezentuje poslední vývoj vědeckého výzkumu a léčby, a také odpovědi, jež poskytují stále početnějšímu publiku. Tento průkopnický a směrodatný průvodce je neocenitelnou mapou pro právě diagnostikované pacienty, pro ty, kteří se už musí vyrovnávat s problémy z lepku a pro každého, kdo si myslí, že by problémy s lepkem mohl mít. V knize se dozvíte: O rozdílu mezi celiakií, citlivostí na lepek a alergií na pšenici. O současných nejlepších postupech při léčbě poruch způsobených lepkem bez ohledu na věk Praktické informace o tom, jak zařídit bezlepkovou kuchyni, jak číst informační štítky a jak zůstat v bezpečí a zdraví ve světě plném skrytých zdrojů lepku. O psychologickém dopadu diagnózy a jejím vlivu na rodinu. O průlomovém výzkumu prevence a terapie. O spolehlivých a přesných zdrojích pro pacienty, rodiče a lékaře. O receptu na autentickou bezlepkovou italskou večeři z domoviny doktora Fasana. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.