Počet záznamů: 1
Carrara, Lorena - Autor
První vydání - 238 stran : barevné ilustrace ; 23 cm
ISBN 978-80-204-3715-0
Grazia, Mario - Autor Villa, Mariagrazia - Autor Svobodová, Ivana, - Překladatel
vegetariánská jídla národní jídla
kuchařské receptySignatura C 364.817 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně Unifikovaný název Vegetarian Mediterranean style. Česky Údaje o názvu Vegetariánská středomořská kuchařka / sestavila Academia Barilla ; text Lorena Carrara, Mario Grazia, Mariagrazia Villa ; recepty Mario Grazia ; z anglického originálu Vegetarian Mediterranean style přeložila Ivana Svobodová Záhlaví-jméno Carrara, Lorena (Autor) Údaje o vydání První vydání Nakladatel Praha : Mladá fronta, 2015 Fyz.popis 238 stran : barevné ilustrace ; 23 cm ISBN 978-80-204-3715-0 Číslo nár. bibl. cnb002730477 Poznámky Obálkový podnázev: 100 originálních italských receptů. Obsahuje rejstříky Dal.odpovědnost Grazia, Mario (Autor)
Villa, Mariagrazia (Autor)
Svobodová, Ivana, 1983- (Překladatel)
Dal.odpovědnost Academia Barilla (Sestavovatel, kompilátor)
Předmět.hesla vegetariánská jídla * národní jídla - Středozemní moře-oblast Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.568 , 641.564 , (4-12/-14) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně Druh dok. KNIHY Příručka obsahuje jedinečné vegetariánsky laděné recepty z celé Itálie doplněné celostránkovými barevnými fotografiemi, dále tipy a rady i krátké odbočky do kulinární historie. Je určena všem, kdo chtějí proniknout do základů jedné z nejzdravějších kuchyní světa, zvládnout její techniky a naučit se připravovat nepřekonatelné kulinářské speciality. Je rozdělena na kapitoly Předkrmy, Polévky, Těstoviny a rýže, Hlavní chody, Přílohy a saláty, Pizza a focaccia a Moučníky a v každé z nich představuje klasické i méně známé pokrmy využívající pestrou nabídku surovin ze všech italských regionů, které jsou ale dostupné i u nás. Sestavili je známí italští šéfkuchaři ve spolupráci s institucí nazvanou Academia Barilla, jež byla založena v Parmě roku 2004 jako první centrum zaměřené na ochranu, rozvoj a podporu autentické regionální italské gastronomie. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1