Počet záznamů: 1
Svatek, Martin, 1974- - Autor
Vydání první - 191 stran : barevné ilustrace ; 28 cm
ISBN 978-80-249-2854-8
Jiřička, Jaroslav, - Fotograf
česká jídla
kuchařské receptySignatura B 55.375 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Údaje o názvu Česká kuchyně lehká a elegantní / Martin Svatek ; fotografie Jaroslav Jiřička Záhlaví-jméno Svatek, Martin, 1974- (Autor) Údaje o vydání Vydání první Nakladatel Praha : Ikar, 2015 Fyz.popis 191 stran : barevné ilustrace ; 28 cm ISBN 978-80-249-2854-8 Kč 349.00 Číslo nár. bibl. cnb002709637 Poznámky Obsahuje rejstřík Dal.odpovědnost Jiřička, Jaroslav, 1957- (Fotograf)
Předmět.hesla česká jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.568(437.3) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Druh dok. KNIHY Šéfkuchař Martin Svatek vařil v New Yorku diplomatům a odvezl si odtud ponaučení, že jednoduchá česká jídla obstojí i na zahraničních talířích. Nyní představuje českou kuchyni v novém kabátku – nabízí všechno, co se dosud naučil, a přidává jako hlavní suroviny lásku k vaření a radost z vydařeného jídla. Milovníci pravé české kuchyně odhalí nekonečné možnosti úprav klasiky, mas na kosti, českých ryb, ale také dezertů. Což takhle dát si panenku v sušené šunce, kachní prsa s ostružinami nebo meruňkové knedlíky s vanilkovým tvarohem. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1