Počet záznamů: 1  

Česká kuchyně lehká a elegantní

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Svatek, Martin, 1974- - Autor
    Vydání první - 191 stran : barevné ilustrace ; 28 cm
    ISBN 978-80-249-2854-8
      Jiřička, Jaroslav, - Fotograf
     česká jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaB 55.375
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    Česká kuchyně lehká a elegantní
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 55.375   

    Údaje o názvuČeská kuchyně lehká a elegantní / Martin Svatek ; fotografie Jaroslav Jiřička
    Záhlaví-jméno Svatek, Martin, 1974- (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelPraha : Ikar, 2015
    Fyz.popis191 stran : barevné ilustrace ; 28 cm
    ISBN978-80-249-2854-8 Kč 349.00
    Číslo nár. bibl.cnb002709637
    PoznámkyObsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost Jiřička, Jaroslav, 1957- (Fotograf)
    Předmět.hesla česká jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.568(437.3) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    Druh dok.KNIHY
    Česká kuchyně lehká a elegantní
    Šéfkuchař Martin Svatek vařil v New Yorku diplomatům a odvezl si odtud ponaučení, že jednoduchá česká jídla obstojí i na zahraničních talířích. Nyní představuje českou kuchyni v novém kabátku – nabízí všechno, co se dosud naučil, a přidává jako hlavní suroviny lásku k vaření a radost z vydařeného jídla. Milovníci pravé české kuchyně odhalí nekonečné možnosti úprav klasiky, mas na kosti, českých ryb, ale také dezertů. Což takhle dát si panenku v sušené šunce, kachní prsa s ostružinami nebo meruňkové knedlíky s vanilkovým tvarohem. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.