Počet záznamů: 1  

C.M. Wielands Werke

  1. PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Zlatá Koruna ( Historické fondy )jen prezenčněSC 2086/2   

    Údaje o názvuC.M. Wielands Werke. Zweiter Band, Die Geschichte der Abderiten. viertes, fünftes und sechstes Buch
    Část názvuGeschichte der Abderiten
    Záhlaví-jméno Wieland, Christoph Martin, 1733-1813 (Autor)
    NakladatelTroppau : gedruckt bei Joseph Georg Traßler, und im Verlage der Kompagnie, 1784
    Fyz.popis288 stran ; 8°
    Provenience Kolej piaristů (České Budějovice, Česko)
    Poznámky"Mit k.k. Hofcensurfreiheit.". Německý text gotikou, ojedinělá latinská slova a latinský citát na konci knihy antikvou. Na titulní straně linky, impresum pod trojitou linkou. Ornamentální pás, linky, dvojlinky, signatury, kustody
    Historie vlastnictvíNa titulní straně rkp.: "Bibliothecae Budvicensis Schol. Piar."
    Poznámky k popisovanému exemplářiStará sign.: K.III.β.5.2. (inkoustem na přední předsádce; 5 později škrtnuto a nadepsáno č. 4, nakonec celá signatura škrtnuta); A.V.β2 (inkoustem na rubu přední předsídky); Nro: 69.E.h. (inkoustem na titulní straně); 2558C700 (inkoustem na titulní straně); SC1874/2. Na předním přídeští tužkou výpočet: "1825 - 1797 / 28" (psáno pod sebou). Poškození: červotoč
    Pozn.o vazběVazba celokožená z hnědé mramorované kůže na loubkových deskách, šití na 4 pravé vazy, kolem vazů ozdobné slepotiskové linky, ořízka stříkaná šedomodrou barvou, na hřbetě fragment bílého štítku s modrým lemováním s číslem 69 a fragment oranžového papírového štítku; poškozeno červotočem, ušpiněno
    Dal.odpovědnost Trassler, Josef Jiří, 1759-1816 (Tiskař)
    Forma, žánr německé prózy * humoristické prózy
    Konspekt821.112.2-3 - Německá próza, německy psaná
    09 - Rukopisy, prvotisky, staré tisky
    MDT 821.112.2-3 , (0:82-321.5) , (0:82-311.5)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.němčina
    Druh dok.Staré tisky
    Přílohastaré tisky
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.