Počet záznamů: 1
Taylor, Genevieve - Autor
Vydání první - 143 stran : ilustrace ; 24 cm
ISBN 978-80-249-2787-9
Schubertová, Markéta, - Překladatel
luštěninová jídla
kuchařské receptySignatura C 365.624 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Unifikovaný název Bean cuisine. Česky Údaje o názvu Luštěniny: 100 neodolatelných receptů pro milovníky fazolí, čočky a cizrny / Genevieve Taylorová ; z anglického originálu Bean cuisine přeložila Markéta Schubertová Záhlaví-jméno Taylor, Genevieve (Autor) Údaje o vydání Vydání první Nakladatel Praha : Ikar, 2016 Fyz.popis 143 stran : ilustrace ; 24 cm ISBN 978-80-249-2787-9 Číslo nár. bibl. cnb002686792 Poznámky Obsahuje rejstřík Dal.odpovědnost Schubertová, Markéta, 1970- (Překladatel)
Předmět.hesla luštěninová jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55:635.65 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Luštěniny jsou zdravé, chutné, nízkotučné, obsahují velké množství vlákniny, mají nízký glykemický index, a přesto je málo konzumujeme. 100 nových pokrmů pro snídani, oběd, večeři nebo svačinu potěší každý jazýček a vyhoví všem dietám. Jídla jsou pečlivě sestavená, neobvykle připravená s lahodnými přísadami. Fazole, čočka i cizrna mají schopnost přijímat chutě bylinek a koření, proto vaření s nimi není jednotvárné. Luštěniny nejsou výsadní potravinou veganů a vegetariánů, v knize najdete řadu vynikajících receptů, které obsahují maso. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1