Počet záznamů: 1
Hygiena a technologie potravin
Spitzer, Gerhard, 1930-2012 - Autor
2. vyd. - Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1964 - 244, [7] s. ; 8°
Živočišná výroba
Burda, František - Autor úvodu atd.
hygiena potravin potravinářská technologie
učebnice středních školSignatura C 48.792 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Hygiena a technologie potravin : učeb. text pro stř. zeměd. techn. školy oboru veterinárního / Gerhard Spitzer ; Předml.: František Burda Záhlaví-jméno Spitzer, Gerhard, 1930-2012 (Autor) Údaje o vydání 2. vyd. Vyd.údaje Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1964 (Mír 2) Fyz.popis 244, [7] s. ; 8° Číslo nár. bibl. cnb000477967 Edice Živočišná výroba (Státní zemědělské nakladatelství) Poznámky Přehl. použité lit.. S obr. a fot. v textu. Obálka: Miroslav Houska. (601-1600) výt. Dal.odpovědnost Burda, František (Autor úvodu atd.)
Předmět.hesla hygiena potravin * potravinářská technologie Forma, žánr učebnice středních škol Konspekt 614 - Veřejné zdraví a hygiena 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 663/664 , 614.31 , (075.3) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Nové učební osnovy utvářejí obsah 2. vydání, jež proti původnímu vydání zařazuje navíc hygienu zvěřiny, ryb, medu a vosku, konzervování a skladování potravin, zpracování masa apod. Zahrnuje tedy všechny živočišné produkty. Text pak je upraven podle zákona č. 66 a vyhlášky ministerstva zemědělství, lesního a vodního hospodářství, kterou se provádějí některá ustanovení zákona o veterinární péči. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRNačítání…
Počet záznamů: 1