Počet záznamů: 1  

Proč tolik neoprávněných obav před častým a denním sv. přijímáním?

  1. PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Zlatá Koruna ( Historické fondy )jen prezenčně4RE 8.612   

    Údaje o názvuProč tolik neoprávněných obav před častým a denním sv. přijímáním? : rady katol. lidu a zároveň pokyny zpovědníkům / Štěpán Antoni
    Záhlaví-jméno Antoni, Štěpán (Autor)
    NakladatelV Praze : Cyrillo-Methodějská knihtiskárna a nakladatelství V. Kotrba, 1912
    Fyz.popis96 stran ; 18 cm
    Číslo nár. bibl.cnb000561068
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografické odkazy
    Obsahuje přívazek Žák, František. Dekret sv. římské kongregace koncilu ze dne 20. pros. 1905 o každodenním sv. přijímání
    Polanecký, Vojtěch. Šestero řečí o nejsvětější Svátosti
    Snadný způsob rozjímání před velebnou Svátostí
    Nicolussi, Johann. Nejsvětější svátost a potřeby dnešní doby
    Slavík, Karel. Průvody s Velebnou Svátostí (eucharistické) v Lurdech o první české pouti Lurdské ve dnech 2.-5. září 1903
    Venite adoremus
    Ocetek, Josef. Eucharistický růženec
    Předmět.hesla eucharistie * křesťanský život * křesťanská výchova * katolická víra
    Forma, žánr příručky
    Konspekt27-5 - Liturgie. Křesťanské umění a symbolika. Duchovní život
    MDT 27-47 , 272-528 , 272-184.3 , 27-4 , 27-549 , 272-549 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Odkazy (7) - KNIHY
    Přílohastaré tisky
    Obsahuje přívazek Žák, František Dekret sv. římské kongregace koncilu ze dne 20. pros. 1905 o každodenním sv. přijímání
    Polanecký, Vojtěch Šestero řečí o nejsvětější Svátosti
    Snadný způsob rozjímání před velebnou Svátostí
    Nicolussi, Johann Nejsvětější svátost a potřeby dnešní doby
    Slavík, Karel Průvody s Velebnou Svátostí (eucharistické) v Lurdech o první české pouti Lurdské ve dnech 2.-5. září 1903
    Venite adoremus
    Ocetek, Josef Eucharistický růženec
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.