Počet záznamů: 1  

Rukověť potravinářské analytiky

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Janíček, Gustav, 1911-1995 - Autor
    1. vyd. - Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1962 - 740, [2] s. : [6] s. fot. příl. ; 8°
    Řada potravinářské literatury
      Hampl, Bohuš, - Autor   Šandera, Karel, - Autor
     analýza potravin  potravinářská technologie
     učebnice vysokých škol
    SignaturaC 41.554
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 41.554   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuRukověť potravinářské analytiky : určeno jako vysokošk. učebnice posl. fak. potrav. technologie VŠCHT a techn. zam. v potrav. prům. / [autoři:] Gustav Janíček, Karel Šandera, Bohuš Hampl
    Záhlaví-jméno Janíček, Gustav, 1911-1995 (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Státní nakladatelství technické literatury, 1962 (Brno : Tisk 11)
    Fyz.popis740, [2] s. : [6] s. fot. příl. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000613653
    Edice Řada potravinářské literatury
    PoznámkyPřehledy lit.. Jmenný a věcný rejstřík. S il. v textu. 2200 výt.
    Dal.odpovědnost Hampl, Bohuš, 1899-1975 (Autor)
    Šandera, Karel, 1903-1959 (Autor)
    Předmět.hesla analýza potravin * potravinářská technologie
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT 663/664 , 543.6:663/664 , (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Potravinářský analytik musí ovládat různé metody a postupy: mikroskopické a mikrobiologické zkoumání potravin, metody fyzikální, fyzikálně chemické, obecně chemické, biologické a sérologické, organoleptické posuzování potravin, zjišťovaní cizorodých, zvláště jedovatých látek v potravinách a matematickostatistické zhodnocení výsledků. Rozsah nedovolil podrobnější rozpracování všech kapitol. Speciální postupy a metody nejsou vůbec zahrnuty. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.