Počet záznamů: 1
Rukověť potravinářské analytiky
Janíček, Gustav, 1911-1995 - Autor
1. vyd. - Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1962 - 740, [2] s. : [6] s. fot. příl. ; 8°
Řada potravinářské literatury
Hampl, Bohuš, - Autor Šandera, Karel, - Autor
analýza potravin potravinářská technologie
učebnice vysokých školSignatura C 41.554 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Rukověť potravinářské analytiky : určeno jako vysokošk. učebnice posl. fak. potrav. technologie VŠCHT a techn. zam. v potrav. prům. / [autoři:] Gustav Janíček, Karel Šandera, Bohuš Hampl Záhlaví-jméno Janíček, Gustav, 1911-1995 (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1962 (Brno : Tisk 11) Fyz.popis 740, [2] s. : [6] s. fot. příl. ; 8° Číslo nár. bibl. cnb000613653 Edice Řada potravinářské literatury Poznámky Přehledy lit.. Jmenný a věcný rejstřík. S il. v textu. 2200 výt. Dal.odpovědnost Hampl, Bohuš, 1899-1975 (Autor)
Šandera, Karel, 1903-1959 (Autor)
Předmět.hesla analýza potravin * potravinářská technologie Forma, žánr učebnice vysokých škol Konspekt 664 - Potravinářský průmysl 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 663/664 , 543.6:663/664 , (075.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Potravinářský analytik musí ovládat různé metody a postupy: mikroskopické a mikrobiologické zkoumání potravin, metody fyzikální, fyzikálně chemické, obecně chemické, biologické a sérologické, organoleptické posuzování potravin, zjišťovaní cizorodých, zvláště jedovatých látek v potravinách a matematickostatistické zhodnocení výsledků. Rozsah nedovolil podrobnější rozpracování všech kapitol. Speciální postupy a metody nejsou vůbec zahrnuty. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRNačítání…
Počet záznamů: 1