Počet záznamů: 1
Tadič, Roman, 1973- - Autor
274 stran ; 21 cm
ISBN 978-80-7272-777-3
Sporáček ;
indiánská jídla
kuchařské receptySignatura C 370.385 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Indiánská kuchařka : kuchyně indiánů Velkých planin a amerického Jihozápadu - pikantní směs tradice a modernity / jak ji uspořádal Roman Tadič Část názvu Kuchyně indiánů Velkých planin a amerického Jihozápadu Záhlaví-jméno Tadič, Roman, 1973- (Autor) Nakladatel V Praze - Podlesí : Dauphin, 2016 Fyz.popis 274 stran ; 21 cm ISBN 978-80-7272-777-3 Číslo nár. bibl. cnb002860174 Edice Sporáček Poznámky Správné místo vydání: Podlesí Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstříky Předmět.hesla indiánská jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.568(=8) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Všem českým indiánům recepty na bizoní pečeni stejně jako na tortilly, fazole, saláty a ostré omáčky na sto způsobů, ale i chalupas, zuňijskou kaši a „chléb“ nebo krocana nadívaného piniovými oříšky a čokoládou. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1