Počet záznamů: 1
Sýry a příprava sýrových jídel
Kněz, Václav - Autor
3. vyd. - Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1959 - 129, [2] s. ; 8°
Řada potravinářské literatury
Sedláčková, Hana, - Autor
sýry výroba sýrů sýrová jídla
příručkySignatura C 34.580 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Sýry a příprava sýrových jídel : určeno pracovníkům v jídelnách pro společné stravování, zaměstnancům v distribuci potravin a učební pomůcka pro školy společného stravování a zdravot. školy / [autoři:] Václav Kněz, Hana Pačová Záhlaví-jméno Kněz, Václav (Autor) Údaje o vydání 3. vyd. Vyd.údaje Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1959 (Mír 01) Fyz.popis 129, [2] s. ; 8° Číslo nár. bibl. cnb000685055 Edice Řada potravinářské literatury Poznámky Přehl. lit.. Věcný rejstřík. S fot. a obr. v textu. 13200 výt. Dal.odpovědnost Sedláčková, Hana, 1925-2020 (Autor)
Předmět.hesla sýry * výroba sýrů * sýrová jídla Forma, žánr příručky Konspekt 637 - Živočišné produkty MDT 641.55:637.3 , 637.3 , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Uvádí stručný popis výroby sýrů a jejich význam ve výživě, informuje zaměstnance v distribuci o skladování i prodeji a seznamuje s přípravou pokrmů, předkrmů a zákusků z různých druhu sýrů u nás vyráběných. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRNačítání…
Počet záznamů: 1