Počet záznamů: 1
Technologie zahušťování a sušení mléka
kniha
Vavroušek, Josef, 1914-1974 - Autor
1. vyd. - Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1958 - 247, [1] s. ; 8°
Řada potravinářské literatury
zpracování mléka
příručkySignatura C 31.558 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Technologie zahušťování a sušení mléka : určeno zaměstnancům v mlékárenském průmyslu a pro odb. mlékárenské školy a záv. školy práce / [autor:] Josef Vavroušek Záhlaví-jméno Vavroušek, Josef, 1914-1974 (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1958 (Rudé právo) Fyz.popis 247, [1] s. ; 8° Číslo nár. bibl. cnb000682693 Edice Řada potravinářské literatury Poznámky 1700 výt.. Věcný rejstřík. Pozn.. S fot., il. a grafy v textu Předmět.hesla zpracování mléka Forma, žánr příručky Konspekt 637 - Živočišné produkty MDT 637.13 , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Popis výrobního postupu zahušťování a sušení mléka, smetany, podmáslí a syrovátky. Zvláštní kapitoly pojednávají o vlastnostech a výběru mléka, o provozní a technické kontrole mlékárenské výroby apod.Načítání…
Počet záznamů: 1