Počet záznamů: 1  

Technologie zahušťování a sušení mléka

  1. kniha

    kniha


     Vavroušek, Josef, 1914-1974 - Autor
    1. vyd. - Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1958 - 247, [1] s. ; 8°
    Řada potravinářské literatury
     zpracování mléka
     příručky
    SignaturaC 31.558
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 31.558   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuTechnologie zahušťování a sušení mléka : určeno zaměstnancům v mlékárenském průmyslu a pro odb. mlékárenské školy a záv. školy práce / [autor:] Josef Vavroušek
    Záhlaví-jméno Vavroušek, Josef, 1914-1974 (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Státní nakladatelství technické literatury, 1958 (Rudé právo)
    Fyz.popis247, [1] s. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000682693
    Edice Řada potravinářské literatury
    Poznámky1700 výt.. Věcný rejstřík. Pozn.. S fot., il. a grafy v textu
    Předmět.hesla zpracování mléka
    Forma, žánr příručky
    Konspekt637 - Živočišné produkty
    MDT 637.13 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Popis výrobního postupu zahušťování a sušení mléka, smetany, podmáslí a syrovátky. Zvláštní kapitoly pojednávají o vlastnostech a výběru mléka, o provozní a technické kontrole mlékárenské výroby apod.
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.