Počet záznamů: 1
Villa, Mariagrazia - Autor
159 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
ISBN 978-80-206-1690-6
Grazia, Mario - Autor Zanga, Luca - Autor Rossi, Alberto - Fotograf Čížek, Martin, - Překladatel
italská jídla
kuchařské receptySignatura C 375.947 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně Unifikovaný název Italian Cuisine. Česky Údaje o názvu Italská kuchařka : 100 snadných receptů / recepty Mario Grazia, Luca Zanga ; fotografie Alberto Rossi ; text Mariagrazia Villaová ; z anglického originálu Italian Cuisine: 100 easy recipes přeložil Martin Čížek Záhlaví-jméno Villa, Mariagrazia (Autor) Nakladatel Praha : NV, 2017 Fyz.popis 159 stran : barevné ilustrace ; 20 cm ISBN 978-80-206-1690-6 Kč 349,00 Číslo nár. bibl. cnb002977406 Poznámky Pod názvem: Academia Barilla. Obsahuje rejstříky Dal.odpovědnost Grazia, Mario (Autor)
Zanga, Luca (Autor)
Rossi, Alberto (Fotograf)
Čížek, Martin, 1977- (Překladatel)
Dal.odpovědnost Academia Barilla (Jiná role)
Předmět.hesla italská jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.56(=131.1) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně Druh dok. KNIHY Artyčokový salát s parmezánem, penne rigate, kuře s kaštanovou nádivkou, chřest s parmezánem, broskve s amarettem nebo vaječný krém - to je pouze letmý výčet pochutin, které si můžete dopřát v Itálii. Nyní ale nemusíte vážit cestu až na Apeninský poloostrov, ale můžete si je připravit i doma. Italská kuchařka přináší 100 snadných receptů, které vyžadují pouze pár kvalitních surovin a špetku lásky k jídlu a vaření. Pojí se v nich odkaz předchozích generací společně s trochou poezie a inovace, takže se stávají odrazem životního stylu, který je typicky italský: slunečný, otevřený, tvůrčí a radostný. Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeNačítání…
Počet záznamů: 1