Počet záznamů: 1
Winterová, Kateřina, 1976- - Autor
Vydání první - 245 stran : barevné ilustrace ; 27 cm
ISBN 978-80-7404-306-2
Edice ČT
jídla potraviny výživa člověka
kuchařské recepty populárně-naučné publikaceSignatura B 57.459 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Jíst a žít / Kateřina Winterová Záhlaví-jméno Winterová, Kateřina, 1976- (Autor) Údaje o vydání Vydání první Nakladatel Praha : Česká televize, 2018 Fyz.popis 245 stran : barevné ilustrace ; 27 cm ISBN 978-80-7404-306-2 Číslo nár. bibl. cnb003065245 Edice Edice České televize Poznámky Obálkový podnázev: moderní kuchařka na dalších 100 let Předmět.hesla jídla * potraviny * výživa člověka Forma, žánr kuchařské recepty * populárně-naučné publikace Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55 , 641/642 , 613.2 , (083.12) , (0.062) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY
Holt, Kåre, 1917-1997 - Autor
Vyd. 1. - Praha : Odeon, 1980 - 366 s.
Soudobá světová próza. Malá řada
Štukavec, Libor, - Překladatel
Amundsen, Roald, 1872-1928
cestovateléRady pro přirozené stravování v souladu s přírodou, recepty na přípravu zdravých jídel z televizního pořadu Herbář. Fotografická publikace.Mléko a mléčné výrobky, zelenina, maso, ryby, obiloviny ve výživě člověka. Příprava polévek, obložených chlebů, hlavních jídel, dezertů. Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeNačítání…
Počet záznamů: 1
openseadragon
Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.