Počet záznamů: 1
Hygiena pro zaměstnance v potravinářské výrobě
kniha
2., přeprac. vyd. - Praha : SZdN, 1953 - 16 s. ; 8°
Zdravotnické aktuality ;
Škovránek, Vilém, - AutorSignatura C 23.340 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Hygiena pro zaměstnance v potravinářské výrobě : příručka pro školení v hygienickém minimu Údaje o vydání 2., přeprac. vyd. Vyd.údaje Praha : SZdN, 1953 (SČT 01) Fyz.popis 16 s. ; 8° Číslo nár. bibl. cnb000421081 Edice Zdravotnické aktuality (Státní zdravotnické nakladatelství) ; 38 Poznámky 8001-18000 výt. Částečný obsah Nákazy a otravy z potravin / Vilém Škovránek Dal.odpovědnost Škovránek, Vilém, 1914-1982 (Autor)
Dal.odpovědnost Československo. Ministerstvo zdravotnictví
MDT 40CNB Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1