Počet záznamů: 1
Obecná chemická technologie
1. vyd. - Praha : SNTL, 1962 - 454, [1] s. ; 8°
Řada potrav. lit.
Hampl, Bohuš, - AutorÚdaje o názvu Obecná chemická technologie : Celost. učebnice : Určeno pro vys. školy chem. technologie i pro odb. školy. 3. [díl], Přehled potrav. a kvasného průmyslu / Zprac. kol. pod ved. B. Hampla ; Předml.: Rudolf Bretschneider Část názvu Přehled potrav. a kvasného průmyslu Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : SNTL, 1962 (Mír 1) Fyz.popis 454, [1] s. ; 8° Číslo nár. bibl. cnb000613654 Edice Řada potravinářské literatury Poznámky K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Poznámky 2015 výt.. Přehledy lit.. Věcný rejstřík. S il. v textu Dal.odpovědnost Hampl, Bohuš, 1899-1975 (Autor)
MDT 663/664(075.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Potravinářský průmysl přešel po osvobození od řemesla k vědecky řízené velkovýrobě. Na její úkoly připravuje, u nás poprvé, tato učebnice. Zabývá se enzymy, vitamíny, mikrobiologií, konzervací potravin, kvasným průmyslem, průmyslem sacharidů, technologií ovoce a zeleniny, mléka, tuků i masa. Zdroj anotace: NKPNačítání…
Počet záznamů: 1