Počet záznamů: 1
Praha : Burda Media 2000, 2014 - 157 s. : barev. il. ; 25 cm
ISBN 978-80-87575-12-3
Apetit ;
sýry jídla sýrová jídla
kuchařské receptySignatura C 399.611 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Sýry / [fotografie Alena Hrbková ... et al.] Vyd.údaje Praha : Burda Media 2000, 2014 Fyz.popis 157 s. : barev. il. ; 25 cm ISBN 978-80-87575-12-3 Číslo nár. bibl. cnb002569904 Edice Apetit (Burda) ; 15 Poznámky Obsahuje rejstřík Předmět.hesla sýry * jídla * sýrová jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 637.3 , 641.55 , 641.55:637.3 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Sýrů jsou na světě stovky druhů a receptů se sýry je ještě víc! Další přírůstek do úspěšné Edice Apetit tak obsahuje 130 pečlivě vybraných a otestovaných receptů na nejrůznější pokrmy obsahující větší či menší množství různých druhů sýra - od předkrmů po dezert. V knize najdete klasiku všech klasik - nakládaný hermelín, smažený sýr, omáčku 4 formaggi, ale i brynzové halušky či sýrové suflé. Nechybějí ani polévky, sýrové pomazánky či sendviče, které zaženou malý hlad, křupavé saláty, kterým sýry dodaly nový rozměr, anebo světově proslulý cheesecake. Dozvíte se také, jak si vyrobit domácí čerstvý sýr, arabský sýr labne anebo ricottu, jak sýry skladovat i jak a s čím je servírovat. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1