Počet záznamů: 1  

Zvyšování tučnosti mléka

  1. kniha

    kniha


     Solov'jev, Afanasij Abramovič - Autor
    1. vyd. - Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1954 - 250, [2] s. ; 8°
     mléko  živočišné tuky
     příručky
    SignaturaC 17.820
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 17.820   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuZvyšování tučnosti mléka / A.A. Solovjev ; [z rus. orig. Povyšenije žirnomoločnosti korov přel. Miloslav Šatava]
    Záhlaví-jméno Solov'jev, Afanasij Abramovič (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Státní zemědělské nakladatelství, 1954 (Brázda)
    Fyz.popis250, [2] s. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000433429
    PoznámkyS il.. Přehl. lit.. 3000 výt.
    Předmět.hesla mléko * živočišné tuky
    Forma, žánr příručky
    Konspekt637 - Živočišné produkty
    MDT 613.288 , 665.22 , 637.1 , 613.287 , 591.146 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Autor shromáždil z praxe sovětských kolchozů a sovchozů bohatý materiál o činitelích, kteří mohou míti buď příznivý nebo nepříznivý vliv na tučnost mléka. V první části poučuje o proměnlivosti tučnosti mléka. O vlivech na tuto tučnost pojednává část druhá a o hromadném a párovém plemenném výběru zvířat podle tučnosti mléka část třetí.
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.