Počet záznamů: 1
Rafinované saláty
Vyd. 1. - V Praze : Knižní klub, c2001 - 96 s. : barev. il. ; 24 cm
ISBN 80-242-0480-0
Nová kuchyně
saláty (jídla)
kuchařské receptySignatura C 403.290 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Rafinované saláty : předpisy, dobré rady, jak nakupovat Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje V Praze : Knižní klub, c2001 Fyz.popis 96 s. : barev. il. ; 24 cm ISBN 80-242-0480-0 Číslo nár. bibl. cnb001002692 Edice Nová kuchyně Poznámky Vydavatel: Euromedia Group - Knižní klub a Ikar Originál Raffinierte Salate Předmět.hesla saláty (jídla) Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.83 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY V knize najdeme saláty pro každou chuť a každou příležitost, pro přehlednost jsou řazeny do těchto kapitol: Chřupavé čerstvé saláty (př. Salátová srdíčka se smetanovým dresinkem), Pro velký hlad (př. Bramborový teplý salát se zeleninou), Mezinárodní salátový bufet (př. Sicilský salát s fenyklem a tuňákem), Zeleninové saláty (př. Květákový salát na plátcích rajčat se lněným olejem), nechybí ani Masité, drůbeží a rybí saláty (př. Kuřecí salát s bylinkami) a pro mlsné jazýčky jsou tu i Osvěžující ovocné saláty (př. Pomerančový salát se zmrzlinovou pěnou). Autoři receptů někdy používají dosti netradiční přísady, ale jsou si vědomi toho, že třeba není až tak jednoduché si je opatřit, tak u každého receptu najdeme drobné rady, čím je možné problematické součásti salátů nahradit, aniž by to mělo vliv na chuť. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1