Počet záznamů: 1
Špaček, Ladislav, 1949- - Autor
První vydání - 362 stran : barevné ilustrace, portréty ; 26 cm
ISBN 978-80-242-7617-5
Universum
gastronomie dějiny gastronomie etiketa kuchařství kuchaři
monografie rozhovorySignatura C 404.460 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Etiketa stolování : o dobrých mravech a dobrém jídle / Ladislav Špaček Záhlaví-jméno Špaček, Ladislav, 1949- (Autor) Údaje o vydání První vydání Nakladatel Praha : Euromedia Group, a.s., 2021 Fyz.popis 362 stran : barevné ilustrace, portréty ; 26 cm ISBN 978-80-242-7617-5 Číslo nár. bibl. cnb003328776 Edice Universum (Euromedia Group) Poznámky Podnázev na obálce: recepty nejznámějších českých šéfkuchařů Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii Předmět.hesla gastronomie * dějiny gastronomie * etiketa * kuchařství * kuchaři Forma, žánr monografie * rozhovory Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641/642 , 641/642(091) , 395 , 641/642-051 , (048.8) , (047.53) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Rady pro správné chování u stolu v restauraci, na banketu i doma. Seznámení s osobnostmi francouzské kuchyně a s dějinami stolování. Nejvýznamnější osobnosti současné gastronomie. Kuchařské recepty. Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeNačítání…
Počet záznamů: 1