Počet záznamů: 1  

Brambory a jejich úprava v kuchyních domácích i restauračních


  1.  Soukup, Václav - Autor
    Druhé vydání upravil a novými předpisy doplnil Stanislav Svoboda - V Olomouci : Velehrad, nakladatelství dobré knihy, 1942 - 173 - [I] s. ; 8°
         
     kuchařské recepty
    Brambory a jejich úprava v kuchyních domácích i restauračních
    Údaje o názvuBrambory a jejich úprava v kuchyních domácích i restauračních / Václav Soukup
    Záhlaví-jméno Soukup, Václav (Autor)
    Údaje o vydáníDruhé vydání upravil a novými předpisy doplnil Stanislav Svoboda
    Vyd.údajeV Olomouci : Velehrad, nakladatelství dobré knihy, 1942 (Lidové závody tiskařské a nakladatelské)
    Fyz.popis173 - [I] s. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000761574
    PoznámkyK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    PoznámkyObálku navrhl arch. Petr Flenyko
    Předmět.hesla brambory * jídla * příprava jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55:635.21
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Brambory a jejich úprava v kuchyních domácích i restauračních
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.