Počet záznamů: 1
Brambory a jejich úprava v kuchyních domácích i restauračních
Soukup, Václav - Autor
Druhé vydání upravil a novými předpisy doplnil Stanislav Svoboda - V Olomouci : Velehrad, nakladatelství dobré knihy, 1942 - 173 - [I] s. ; 8°
kuchařské receptyÚdaje o názvu Brambory a jejich úprava v kuchyních domácích i restauračních / Václav Soukup Záhlaví-jméno Soukup, Václav (Autor) Údaje o vydání Druhé vydání upravil a novými předpisy doplnil Stanislav Svoboda Vyd.údaje V Olomouci : Velehrad, nakladatelství dobré knihy, 1942 (Lidové závody tiskařské a nakladatelské) Fyz.popis 173 - [I] s. ; 8° Číslo nár. bibl. cnb000761574 Poznámky K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Poznámky Obálku navrhl arch. Petr Flenyko Předmět.hesla brambory * jídla * příprava jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55:635.21 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1