Počet záznamů: 1
Vašák, Jaroslav, 1947- - Autor
527 stran : barevné ilustrace ; 31 cm
ISBN 978-80-7360-562-9
Karkan, Eduard - Ilustrátor
jídla
kuchařské receptySignatura B 60.517 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Ottova velká hrníčková kuchařka / Jaroslav Vašák ; fotografie Eduard Karkan Část názvu Ottova kuchařka Velká hrníčková kuchařka Záhlaví-jméno Vašák, Jaroslav, 1947- (Autor) Nakladatel Praha : Ottovo nakladatelství, 2007 Fyz.popis 527 stran : barevné ilustrace ; 31 cm ISBN 978-80-7360-562-9 Číslo nár. bibl. cnb001705391 Dal.odpovědnost Karkan, Eduard (Ilustrátor)
Předmět.hesla jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Vaření, pečení, smažení, grilování i příprava studených pokrmů bez vážení. Největší česká kuchařská kniha s jednoduchou metodou odměřování surovin podle hrníčků výrazně urychlí a usnadní práci v kuchyni. Průřez kulinářským uměním mnoha generací a národů. Výběr nejlepších receptů české, moravské, slovenské i světové kuchyně. Klasické postupy a přísady, tradiční technologie i moderní způsoby přípravy pokrmů v duchu zásad zdravé výživy. Od předkrmů a polévek, přes všechny druhy masa, drůbež, ryby, zvěřinu, ovoce, zeleninu, obiloviny, saláty, těstoviny a pomazánky až k moučníkům, dortům a dezertům. Téměř 2000 receptů a 500 fotografií. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1