Počet záznamů: 1
Kysela, Jan, 1985- - Autor
Vydání: první - 121 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
ISBN 978-80-908573-0-8
Kyselová, Kateřina - Autor - Nakladatel, vydavatel
konzervování zeleniny fermentace kvašená zelenina
příručky kuchařské receptySignatura C 409.081 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zavařování Údaje o názvu Kvašená zelenina na 1008 způsobů : Kyse a přátelé : jak mléčně kvasit stovky druhů zeleniny ve vlastní šťávě, v barevných nálevech, se solí i bez soli, v otrubách, v misu, s moukou, se sójovou omáčkou, s ovocem a v ovocné šťávě, s různými druhy koření, bleskově, střednědobě i dlouhodobě, v zeláku i ve sklenicích... / napsali: Jan Kysela, Kateřina Kyselová Variantní názvy Název v tiráži: Kyselové a přátelé - Kvašená zelenina na 1008 způsobů Záhlaví-jméno Kysela, Jan, 1985- (Autor) Údaje o vydání Vydání: první Nakladatel Starý Hrozenkov : Kateřina Kyselová - Kyselové a přátelé, 2022 Fyz.popis 121 stran : barevné ilustrace ; 24 cm ISBN 978-80-908573-0-8 Číslo nár. bibl. cnb003416860 Poznámky Část nákladu bez ISBN a s neúplnými nakladatelskými údaji Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy Dal.odpovědnost Kyselová, Kateřina (Autor) (Nakladatel, vydavatel)
Předmět.hesla konzervování zeleniny * fermentace * kvašená zelenina Forma, žánr příručky * kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.4:635.1/.8 , 66.098:577.15 , 664.8.039.7:635.1/.8 , (035) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zavařování Druh dok. KNIHY V knize se dočtete jak mléčně kvasit stovky druhů zeleniny ve vlastní šťávě, v barevných nálevech, se solí i bez soli, v otrubách, v misu, s moukou a různými omáčkami, s ovocem a v ovocné šťávě, s různými druhy koření, bleskově, střednědobě i dlouhodobě, v zeláku i ve sklenicích, v chladu i teple... Autoři čtenáře provádí od základních, jednoduchých způsobů kvašení postupně k těm náročnějším. Všechny důležité postupy a recepty byly zachyceny formou fotek v jejich jednotlivých krocích. Tím pádem je přenesení dovedností z knihy do kuchyně snadné a zábavné. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1