Počet záznamů: 1  

Černý dort

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Wilkerson, Charmaine - Autor
    První vydání - 317 stran ; 21 cm
    ISBN 978-80-7625-260-8
      Podzimková, Dina, - Překladatel
     americké romány
    SignaturaC 413.501
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Čtyři Dvory vypůjčeno (do 29.11.2024)C 413.501 ČD   
    Na Sadech - dospělé ( beletrie ) vypůjčeno (do 29.11.2024)C 413.501 a   
    Vltava k vypůjčeníC 413.501 Va   

    Unifikovaný název Black cake. Česky
    Údaje o názvuČerný dort / Charmaine Wilkersonová ; přeložila Dina Podzimková
    Záhlaví-jméno Wilkerson, Charmaine (Autor)
    Údaje o vydáníPrvní vydání
    NakladatelPraha : Metafora, 2023
    Fyz.popis317 stran ; 21 cm
    ISBN978-80-7625-260-8
    Číslo nár. bibl.cnb003517508
    PoznámkyPřeloženo z angličtiny
    Dal.odpovědnost Podzimková, Dina, 1979- (Překladatel)
    Forma, žánr americké romány
    Konspekt821.111(73)-3 - Americká próza
    MDT 821.111(73)-31 , (0:82-31)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Multigenerační příběh prosáklý karibskou tradicí o sourozeneckých vazbách a tajné rodinné historii.Když Eleanor Bennettová zemře, zůstanou po ní dvě děti, Byron a Benny, a bizarní dědictví: černý dort, upečený podle rodinného receptu s dlouhou historií, a hlasová zpráva. Jejím prostřednictvím Eleanor sdílí bouřlivý příběh o tvrdohlavé mladé plavkyni, která utekla z rodného ostrova poté, co čelila podezření z vraždy. Srdceryvné svědectví ale nevysvětlí všechno a záhada pohřešovaného dítěte teď může zpochybnit vše, co Byron a Benny dosud o svém původu věděli. Dokážou sourozenci urovnat dávno vychladlé vztahy, dobrat se Eleanořiny skutečné minulosti a vyplnit její poslední přání: podělit se o černý dort, až přijde správný čas? Svede je odhalení matčina tajemství blíž k sobě, nebo je ještě více rozdělí? Zdroj anotace: NK ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.