Počet záznamů: 1
Ryby na talíři
Mangold, Matthias F., 1962- - Autor
České vydání první - 62 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
ISBN 978-80-7541-345-1
Jak na to
Neubauer, Mathias, - Fotograf Lang, Coco, - Fotograf Burešová, Dagmar - Překladatel
rybí jídla
kuchařské receptySignatura C 417.473 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Unifikovaný název Fisch. Česky Údaje o názvu Ryby na talíři / Matthias F. Mangold ; fotografie: Mathias Neubauer, Coco Lang Záhlaví-jméno Mangold, Matthias F., 1962- (Autor) Údaje o vydání České vydání první Nakladatel Praha : Vašut, 2023 Fyz.popis 62 stran : barevné ilustrace ; 20 cm ISBN 978-80-7541-345-1 Kč 199.00 Číslo nár. bibl. cnb003576559 Edice Jak na to (Jan Vašut) Poznámky Překlad z němčiny Dagmar Burešová. Obsahuje rejstřík Dal.odpovědnost Neubauer, Mathias, 1970- (Fotograf)
Lang, Coco, 1974- (Fotograf)
Burešová, Dagmar (Překladatel)
Předmět.hesla rybí jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55:637.56 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Druh dok. KNIHY Rybí maso je zdravé, to je známá věc. A přitom není ryba jako ryba: Existují křehké, aromatické ryby s jemnou chutí jako pstruh, ale také intenzivně chutnající druhy jako losos nebo okoun. Některé mají pevné maso (např. mořčák), jiné se při tepelné úpravě začnou rozpadat na kousky nebo plátky, jako např. treska. Autor této kuchařky přináší nápadité recepty na rybí pokrmy a navíc důležité tipy, jak při nákupu poznat, zda je ryba čerstvá, a také, jak ji vyfiletovat, aby požitek z jídla nekazilo hledání kostí. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1