Počet záznamů: 1  

Dva strašliví vikingové a smradlavý berserk

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Simon, Francesca, 1955- - Autor
    Vydání první - 161 stran : ilustrace ; 20 cm
    ISBN 978-80-276-0889-8
      May, Steve - Ilustrátor   Kadlec, Vratislav, - Překladatel
     americké příběhy  humoristické příběhy  publikace pro děti
    SignaturaC 419.974 Nejmenší čtenáři
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Čtyři Dvory vypůjčeno (do 11.11.2024)C 419.974 ČD   
    Na Sadech - dětské k vypůjčeníC 419.974 b   

    Unifikovaný název Two terrible vikings and Grunt the Berserker. Česky
    Údaje o názvuDva strašliví vikingové a smradlavý berserk / Francesca Simonová ; ilustroval Steve May ; přeložil Vratislav Kadlec
    Záhlaví-jméno Simon, Francesca, 1955- (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    Nakladatel[Praha] : Slovart, 2024
    Fyz.popis161 stran : ilustrace ; 20 cm
    ISBN978-80-276-0889-8
    Číslo nár. bibl.cnb003595278
    PoznámkyPřeloženo z angličtiny. Na hřbetu knihy označení: 2
    Dal.odpovědnost May, Steve (Ilustrátor)
    Kadlec, Vratislav, 1981- (Překladatel)
    Z cyklu Dva strašliví vikingové. 2
    Forma, žánr americké příběhy * humoristické příběhy * publikace pro děti
    Konspekt821.111(73)-3 - Americká próza
    821-93 - Literatura pro děti a mládež (beletrie)
    MDT 821.111(73)-32 , 821-93 , (0:82-321.5)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběruNejmenší čtenáři
    Druh dok.KNIHY
    Z cyklu Dva strašliví vikingové. 2
    Tnul a Sekla jsou ti nejstrašnější vikingové v celé vesnici - až do chvíle, kdy se přistěhuje děsivý berserk a zřídí si hned vedle jejich domu strašlivě smradlavou kadibudku. Pomůže snad dvojčatům jejich věrný pes a nově otevřená vikinská škola? Kdo vyjde vítězně ze zápasu se zápachem? Být ve všem úplně nejstrašnější není občas žádná sranda! Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.