Počet záznamů: 1
Váňa, Jan - Autor
Vyd. 1. - V Praze : Ikar, 2005 - 124 s. : barev. il. ; 24 cm
ISBN 80-249-0475-6
masitá jídla
kuchařské receptySignatura C 316.832 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu 52 nedělních obědů / Jan Váňa Variantní názvy Padesát dva nedělních obědů Záhlaví-jméno Váňa, Jan (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje V Praze : Ikar, 2005 Fyz.popis 124 s. : barev. il. ; 24 cm ISBN 80-249-0475-6 Číslo nár. bibl. cnb001416007 Předmět.hesla masitá jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55:637.5 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Je prostřeno k nedělnímu obědu... Lahodné aroma se šíří kuchyní a rodina se schází právě včas. Šéfkuchař pražského interhotelu pro vás připravil lehká, moderní jídla, která přilákají nejen chutí a vůní, ale i svým aranžmá. Základem jejich přípravy jsou kvalitní suroviny, z nichž podle podrobného postupu vykouzlíte nezaměnitelný hlavní chod. Pokud ho doplníte doporučeným nápojem, docílíte skutečně harmonické kombinace hodné profesionála. Zkuste na Velikonoční neděli jehněčí kotletky pečené na rozmarýnu, k víkendovému letnímu posezení s přáteli krevetový špíz s mimitomaty, překvapte rodinné přátele na oslavě telecími medailonky s parmazánovou omáčkou nebo servírujte na Boží hod vánoční srnčí řezy na calvadosu. Po celý rok si můžete vybírat pro sváteční pohoštění z bohaté nabídky zeleninových, těstovinových, rybích či drůbežích pokrmů a věřte, že se k mnohým určitě vrátíte. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1