Počet záznamů: 1
Krákorová, Daniela - Autor
1. vyd. - Praha : Grada, 2002 - 162 s., [10] s. barev. obr. příl. : il. (některé barev.) ; 23 cm
ISBN 80-247-0225-8
Komatovič, Aleksandar - Autor
balkánská jídla
kuchařské receptySignatura C 304.538 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně Údaje o názvu Balkánská kuchyně / Daniela Krákorová & Aleksandar Komatović Záhlaví-jméno Krákorová, Daniela (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Grada, 2002 Fyz.popis 162 s., [10] s. barev. obr. příl. : il. (některé barev.) ; 23 cm ISBN 80-247-0225-8 Číslo nár. bibl. cnb001176699 Dal.odpovědnost Komatovič, Aleksandar (Autor)
Předmět.hesla balkánská jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.568(497) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně Druh dok. KNIHY Vybrané recepty na typická jídla v Albánii, Jugoslávii, Chorvatsku, Makedonii, Slovinsku, Bosně a Hercegovině, Bulharsku, Rumunsku, Řecku a Turecku. Specifické předpisy na předkrmy, polévky, pokrmy z masa, ryb a zeleniny, saláty, konzervovanou zeleninu a ovoce, pokrmy z mouky a moučníky vycházejí sice z místních podmínek a zvyklostí, ale i u nás lze potřebné ingredience získat a s úspěchem podle kuchařky vařit. Kniha má pěknou grafickou úpravu, půvabné kresby a lákavé fotografie jídel. Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeNačítání…
Počet záznamů: 1