Počet záznamů: 1
Cereální chemie a technologie III
Příhoda, Josef, 1938- - Autor
1. vyd. - Praha : Vysoká škola chemicko-technologická, 1991 - 58 s.
ISBN 80-7080-099-2
učebnice vysokých školSignatura S 14.285/3 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Cereální chemie a technologie III : technologie trvanlivého pečiva a snack výrobků Záhlaví-jméno Příhoda, Josef, 1938- (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Vysoká škola chemicko-technologická, 1991 Fyz.popis 58 s. ISBN 80-7080-099-2 Číslo nár. bibl. cnb000061846 Forma, žánr učebnice vysokých škol Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Ústav sacharidů a cereálií vydává publikaci pro program výuky Cereální chemie Suroviny a mlýnská technologie Pekařská technologie Trvanlivé pečivo, snack, těstoviny. ... Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBUNačítání…
Počet záznamů: 1