Počet záznamů: 1
Česko-anglicko-německý průvodce gastronomií a restauračním provozem
Křivánek, Mirko - Autor
Vyd. 1. - Praha : Leda, 2004 - 366 s. ; 22 cm
ISBN 80-7335-036-X
pohostinství oborová terminologie gastronomie kuchařství
vícejazyčné překladové slovníky terminologické slovníkySignatura C 313.066 Umístění 640 - Hotelnictví. Veřejné stravování Údaje o názvu Česko-anglicko-německý průvodce gastronomií a restauračním provozem / Mirko Křivánek Záhlaví-jméno Křivánek, Mirko (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Praha : Leda, 2004 Fyz.popis 366 s. ; 22 cm ISBN 80-7335-036-X Číslo nár. bibl. cnb001300216 Předmět.hesla pohostinství * oborová terminologie * gastronomie * kuchařství Forma, žánr vícejazyčné překladové slovníky * terminologické slovníky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla 81 - Lingvistika. Jazyky MDT 81'374.8-022.218 , 641/642 , 640.4 , 81'373.46 , (038)81 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština ; angličtina ; němčina Ve volném výběru 640 - Hotelnictví. Veřejné stravování Druh dok. KNIHY Publikace přináší rozsáhlou nabídku slov, slovních spojení a frází používaných v oblasti gastronomie, jako jsou názvy potravin, jídel a nápojů, názvy v jídelním lístku, výrazy používané při přípravě a úpravě jídel, v receptech, ale i v terminologii provozních a pomocných zařízení, při obsluze hosta, stolování a stravování. Je určena studentům a učitelům učňovských středisek a odborných škol se zaměřením na společné stravování i na oblast cestovního ruchu, průvodcům a všem, kteří poskytují gastronomické služby, ale též širší veřejnosti se zájmem o prohloubení znalostí z tohoto atraktivního oboru. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1