Počet záznamů: 1
Československá kuchyně
Koreček, Ladislav - Autor
1. vyd. - Praha : Merkur, 1968 - 267 s., [32] s. obr. příl. : il.
Syrový, František - Jiná role Nestával, Antonín, - Jiná role
vaření
Československo
příručky kuchařské receptySignatura B 11.428 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Československá kuchyně / [Autoři:] Ladislav Koreček, Antonín Nestával, František Syrový Záhlaví-jméno Koreček, Ladislav (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Merkur, 1968 Fyz.popis 267 s., [32] s. obr. příl. : il. Číslo nár. bibl. cnb000143871 Poznámky 100000 výt. - Věcný rejstřík. - Zdobený tit. list. - Barev. il. předsádky. - Obálka: František Truček Dal.odpovědnost Syrový, František (Jiná role)
Nestával, Antonín, 1922-1985 (Jiná role)
Předmět.hesla vaření * Československo Forma, žánr příručky * kuchařské recepty MDT 641/642 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Příručka našich předních odborníků obsahuje v šesti kapitolách stručnou formou podané moderní recepty jídel (studená kuchyně, polévky, teplé předkrmy-mezichody, hlavní jídla, přílohy, moučníky), vycházející z tradice naší kuchyně, ale obměněné moderními metodami v technologických postupech podle zásad racionální výživy. Každá kapitola zahrnuje podrobný obsah, úvodní slovo a řadu rad a pokynů. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve ZlíněNačítání…
Počet záznamů: 1