Počet záznamů: 1
Callec, Christian, 1955- - Autor
1. vyd. - Čestlice : Rebo, 2002 - 256 s. : barev. il. ; 25 cm
ISBN 80-7234-225-8
Martínková, Petra, - Překladatel
sýry
recepty dějiny sýra výroba sýra
encyklopedieSignatura C 305.539 Umístění 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso Údaje o názvu Encyklopedie sýrů / Christian Callec ; [z nizozemského originálu ... přeložila Petra Martínková] Záhlaví-jméno Callec, Christian, 1955- (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Čestlice : Rebo, 2002 Fyz.popis 256 s. : barev. il. ; 25 cm ISBN 80-7234-225-8 399.00 Kč Číslo nár. bibl. cnb001240674 Poznámky Dotisk r. 2003 Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii a rejstřík Originál Geïllustreerde Kaasencyclopedie Dal.odpovědnost Martínková, Petra, 1973- (Překladatel)
Předmět.hesla recepty dějiny sýra výroba sýra Předmět.hesla sýry Forma, žánr encyklopedie Konspekt 637 - Živočišné produkty MDT 637.3 , (031) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso Druh dok. KNIHY Tato encyklopedie poskytuje podrobné informace o výrobě sýru, o zemích, které se zabývají ať již tradiční či průmyslovou výrobou sýrů, a o velké paletě chutí a vůni této potraviny. Zdroj anotace: SKAT - Souborný katalogNačítání…
Počet záznamů: 1