Počet záznamů: 1  

Encyklopedie sýrů


  1.  Callec, Christian, 1955- - Autor
    1. vyd. - Čestlice : Rebo, 2002 - 256 s. : barev. il. ; 25 cm
    ISBN 80-7234-225-8
      Martínková, Petra, - Překladatel
     sýry
    recepty dějiny sýra výroba sýra
     encyklopedie
    SignaturaC 305.539
    Umístění 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso
    Encyklopedie sýrů
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 02.12.2024)C 305.539   

    Údaje o názvuEncyklopedie sýrů / Christian Callec ; [z nizozemského originálu ... přeložila Petra Martínková]
    Záhlaví-jméno Callec, Christian, 1955- (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajeČestlice : Rebo, 2002
    Fyz.popis256 s. : barev. il. ; 25 cm
    ISBN80-7234-225-8 399.00 Kč
    Číslo nár. bibl.cnb001240674
    PoznámkyDotisk r. 2003
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    OriginálGeïllustreerde Kaasencyclopedie
    Dal.odpovědnost Martínková, Petra, 1973- (Překladatel)
    Předmět.heslarecepty dějiny sýra výroba sýra
    Předmět.hesla sýry
    Forma, žánr encyklopedie
    Konspekt637 - Živočišné produkty
    MDT 637.3 , (031)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru637 - Živočišné produkty. Mléko, maso
    Druh dok.KNIHY
    Encyklopedie sýrů
    Tato encyklopedie poskytuje podrobné informace o výrobě sýru, o zemích, které se zabývají ať již tradiční či průmyslovou výrobou sýrů, a o velké paletě chutí a vůni této potraviny. Zdroj anotace: SKAT - Souborný katalog
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.