Počet záznamů: 1
Fondue, raclette & horký kámen
1. vyd. - Praha : Grada, 2005 - 96 s. : barev. il. ; 21 cm
ISBN 80-247-1171-0
fondue raclette masitá jídla
kuchařské receptySignatura C 318.353 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Fondue, raclette & horký kámen : více než 110 nejlepších receptů / [přeložila Zdena Svěráková] Variantní názvy Fondue, raclette a horký kámen Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Grada, 2005 Fyz.popis 96 s. : barev. il. ; 21 cm ISBN 80-247-1171-0 Číslo nár. bibl. cnb001525613 Poznámky Přeloženo z němčiny. Obsahuje rejstřík Originál Raclette, Fondue & Heisser Stein Předmět.hesla fondue * raclette * masitá jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.522 , 641.55:637.3 , 641.55:637.5 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Kniha uvádí informace o způsobech vaření jídel pomocí přístrojů, umístěných na jídelním stole. Jedná se o raclette a fondue původem ze Švýcarska, jejichž příprava je založena na tavení sýra. Počátek a původ horkého kamene není jednoznačný, používá se ve světě v mnoha regionech k přípravě masa i zeleniny. Následují recepty s přehledem surovin a postupem přípravy i s údaji o nutriční a energetické hodnotě. Kuchařku doplňují recepty na různé přílohy, saláty, omáčky a dipy. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1