Počet záznamů: 1  

Fondue, raclette & horký kámen

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


    1. vyd. - Praha : Grada, 2005 - 96 s. : barev. il. ; 21 cm
    ISBN 80-247-1171-0
     fondue  raclette  masitá jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaC 318.353
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Fondue, raclette & horký kámen
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 318.353   

    Údaje o názvuFondue, raclette & horký kámen : více než 110 nejlepších receptů / [přeložila Zdena Svěráková]
    Variantní názvyFondue, raclette a horký kámen
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Grada, 2005
    Fyz.popis96 s. : barev. il. ; 21 cm
    ISBN80-247-1171-0
    Číslo nár. bibl.cnb001525613
    PoznámkyPřeloženo z němčiny. Obsahuje rejstřík
    OriginálRaclette, Fondue & Heisser Stein
    Předmět.hesla fondue * raclette * masitá jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.522 , 641.55:637.3 , 641.55:637.5 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Fondue, raclette & horký kámen
    Kniha uvádí informace o způsobech vaření jídel pomocí přístrojů, umístěných na jídelním stole. Jedná se o raclette a fondue původem ze Švýcarska, jejichž příprava je založena na tavení sýra. Počátek a původ horkého kamene není jednoznačný, používá se ve světě v mnoha regionech k přípravě masa i zeleniny. Následují recepty s přehledem surovin a postupem přípravy i s údaji o nutriční a energetické hodnotě. Kuchařku doplňují recepty na různé přílohy, saláty, omáčky a dipy. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.