Počet záznamů: 1  

Jak péci cukroví, pečivo a moučníky tradičně, zdravě a vegetariánsky

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Škvařilová, Eliška, 1957- - Autor
    3. rozš. vyd. - [Praha] : EB : Votobia, c2002 - 128 s., [8] s. obr. příl. : il.
    ISBN 80-7198-539-2
      Borková, Jiřina, - Jiná role
     cukrovinky  moučníky  pečivo  vaření
     kuchařské recepty  příručky
    SignaturaC 306.316
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Jak péci cukroví, pečivo a moučníky tradičně, zdravě a vegetariánsky
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 306.316   

    Údaje o názvuJak péci cukroví, pečivo a moučníky tradičně, zdravě a vegetariánsky / Eliška Škvařilová, Jiřina Borková
    Záhlaví-jméno Škvařilová, Eliška, 1957- (Autor)
    Údaje o vydání3. rozš. vyd.
    Vyd.údaje[Praha] : EB : Votobia, c2002
    Fyz.popis128 s., [8] s. obr. příl. : il.
    ISBN80-7198-539-2
    Číslo nár. bibl.cnb001193612
    PoznámkyVydalo EB nakladatelství ve spolupráci s nakladatelstvím Votobia
    Dal.odpovědnost Borková, Jiřina, 1930- (Jiná role)
    Předmět.hesla cukrovinky * moučníky * pečivo * vaření
    Forma, žánr kuchařské recepty * příručky
    MDT 641/642
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Druh dok.KNIHY
    Jak péci cukroví, pečivo a moučníky tradičně, zdravě a vegetariánsky
    Receptář je plodem kulinářské virtuozity Ing. Elišky Škvařilové a paní Jiřiny Borkové. Nová kvalita, kterou obě autorky přinášejí spočívá v umění "ozdravit" cukroví a moučníky bez újmy na jejich chutnosti. Kniha obsahuje 108 takovýchto receptů, z nich většina má i svoji bezvaječnou variantu. Pro srovnání uvádějí autorky i klasický recept z nějž čerpaly. I pro velmi zkušené kuchařky je inspirující možnost srovnání klasického receptu s receptem, ve kterém jsou použity pro ně dosud neznáme a přitom zdravější suroviny, tak jak jí přináší tato kniha. Podrobné pokyny v úvodu ke každemu druhu těsta vychází z mnohaleté pedagogické praxe ing.Elišky Škvařilové. Díky jim i úplný začátečník již napoprvé dosáhne dobrých výsledků. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.