Počet záznamů: 1
Myslivec a rybář v kuchyni
Doležal, Vladimír, 1952- - Autor - Fotograf
3., dopl. vyd. - České Budějovice : Dona, 2001 - 197 s., [16] s. barev. obr. příl. : il., (některé barev.) ; 22 cm
ISBN 80-7322-007-5
Martenek, Miloslav, - Ilustrátor
zvěřinová jídla rybí jídla
kuchařské receptySignatura C 304.585 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Údaje o názvu Myslivec a rybář v kuchyni / Vladimír Doležal ; fotografie Vladimír Doležal ; ilustrace Miloslav Martenek Záhlaví-jméno Doležal, Vladimír, 1952- (Autor) (Fotograf) Údaje o vydání 3., dopl. vyd. Vyd.údaje České Budějovice : Dona, 2001 Fyz.popis 197 s., [16] s. barev. obr. příl. : il., (některé barev.) ; 22 cm ISBN 80-7322-007-5 Kč 145,00 Číslo nár. bibl. cnb001063975 Dal.odpovědnost Martenek, Miloslav, 1933- (Ilustrátor)
Předmět.hesla zvěřinová jídla * rybí jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55:637.55 , 641.55:637.56 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Druh dok. KNIHY Více než 300 originálních receptů na přípravu zvěřiny a ryb, které autor zaznamenal z velké části mezi profesionálními a matérskými myslivci a rybáři. Součástí jsou i recepty ze specializovaných restaurací. Zdroj anotace: Zbozi.czNačítání…
Počet záznamů: 1