Počet záznamů: 1
Nová čínská kuchyně
Klíma, Michael Dobromil, 1930- - Autor
1. vyd. - Praha : Grada, 2002 - 111 s., [6] s. obr. příl. : il. (některé barev.) ; 23 cm
ISBN 80-247-0176-6
čínská jídla
kuchařské receptySignatura C 305.828 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Asijské kuchyně Údaje o názvu Nová čínská kuchyně / Michael Dobromil Klíma Záhlaví-jméno Klíma, Michael Dobromil, 1930- (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Grada, 2002 Fyz.popis 111 s., [6] s. obr. příl. : il. (některé barev.) ; 23 cm ISBN 80-247-0176-6 Číslo nár. bibl. cnb001160983 Předmět.hesla čínská jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.568(510) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Asijské kuchyně Druh dok. KNIHY V kuchařce jsou zařazeny recepty na populární jídla čínských restaurací - od Honkongu po jídla z čínských čtvrtí na celém světě. Recepty jsou vybrány podle obliby, bez ohledu na jejich původ. 200 předpisů (od předkrmů po moučníky),které osahují název jídla, počet porcí, název surovin a jejich množství a technologický postup. V úvodní části se autor věnuje historii čínského stravování, regionální a etnické kuchyni, zásadám přípravy čínských jídel, stolování, kuchařským technikám, nářadím a nejčastěji používaným surovinám. Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeNačítání…
Počet záznamů: 1