Počet záznamů: 1  

Procesy potravinářských a biochemických výrob


  1.  Kadlec, Pavel, 1940- - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Vysoká škola chemicko-technologická, 2003 - 308 s.
    ISBN 80-7080-527-7
     biochemie  potravinářství  výroba  výrobní procesy
     učebnice vysokých škol
    SignaturaS 29.557
    Umístění
    Procesy potravinářských a biochemických výrob
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 29.557   

    Údaje o názvuProcesy potravinářských a biochemických výrob / Pavel Kadlec a kolektiv
    Záhlaví-jméno Kadlec, Pavel, 1940- (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Vysoká škola chemicko-technologická, 2003
    Fyz.popis308 s.
    ISBN80-7080-527-7
    Číslo nár. bibl.cnb001312736
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Dal.odpovědnost Vysoká škola chemicko-technologická v Praze (Nakladatel, vydavatel)
    Předmět.hesla biochemie * potravinářství * výroba * výrobní procesy
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    MDT 577 , 637 , 658.5
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Procesy potravinářských a biochemických výrob
    Skriptum určené k výuce na VŠCHT Praha. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.